Märket som utmanare och vinnarskalle.

Den klassiska hjälten bär många masker: Hon kan vara en krigare, en ung utmanare, en äkta vinnarskalle (på gott och ont) eller ett ungt lejonhjärta som inte räds vare sig drakar, monster eller kritiska keynote-presentationer.

Vår tidlösa hjälte symboliserar alla former av hjältemod. För vare sig du är en rastlös upptäckare, passionerad romantiker eller arg

Heroism

rebell, behöver du mod, styrka och envishet för att utvecklas.

I många avseenden handlar det om en äkta krigarsjäl. Modig, envis och ambitiös. Någon som vill visa sig stolt och stark och som ständigt tvingas leva under trycket av omgivningens höga prestationskrav.

Hjälten kommer till stor nytta genom att hon hjälper oss att fatta mod och hitta styrka. Ofta har hon något nytt att berätta och som därmed utmanar de rådande normerna.

Det kan handla om att hon har funnit en svaghet i den gängse ordningen. Många gånger har hon ungdomen på sin sida och har som vana att slå underifrån, inte sällan med nyare, smartare och bättre redskap än tidigare.

Hon trivs där det fattas snabba beslut, i organistioner som är flexibla och fria i sin struktur.

Så till den andra sidan av myntet. Hon har två stora rädslor: att avslöjas som feg eller svag. Och det kan driva henne till att börja överkompensera, bli överdrivet arrogant eller agera känslokallt. Men det är också denna

Matriser-heroism-2