Boka föredrag.

Vill du höra mig föreläsa om berättande märken eller kanske arrangera en workshop där vi metodiskt söker oss fram till din berättelse?

Då kommer vi inte ifrån historien om Dirty Harry och hur han, av en ren tillfällighet, fick upp mina ögon för myter och arketyper. Och inte minst deras betydelse för oss människor och våra märken. Det var nämligen han som var den tändande gnistan till boken Fame to Claim.

Denna fiktiva figur fick mig att inse att alla märken ruvar på en smittande berättelse. Problemet är att många inte är medvetna om denna dolda tillgång. Och för att hitta den måste du först få fatt i märkets själ.

Då kommer jag även att visa praktiskt hur man skruvar till sina kärnvärden så att de får en narrativ dimension och vilka värdeskapande fördelar det för med sig.

Jag kan avslöja så mycket som att det

dirtyharry.Olly-Moss2

kommer att handla om osannolika medie-

fenomen och karaktärer som aldrig dör. Så gör dig beredd på att stifta bekantskap med mäktiga ledare, vilda tigerhjärtan och drömmande oskulder.

Under workshopen kommer vi även att närstudera tolv klassiska berättarstrategier och hur de kan föras vidare i den kommersiella världen. Därtill kommer praktiska exempel parat med övningar och diskussioner.

Ring eller mejla för offert.