Läs Den mentala orgasmen

”Den mentala orgasmen är min nya säng-kamrat. Årets mest hjärnvindlande måste-läsning för alla oss som trodde att vi visste något om kreativitet…”

Mårten Niléhn, chefredaktör Residence

 

”Vår vassaste pedagog på kreativitetens område har skapat det vi behövt men saknat alltför länge: ett kompakt, snärtigt och prak-tiskt användbart manifest för det delikata fenomen som vi kallar genialitet. Jag rekom-menderar Den mentala orgasmen varmt till alla som tröttnat på det invanda och vill expandera sin livshorisont.”

Alexander Bard, mångsysslare

 

”Den mentala orgasmen. Jag läste, njöt och drabbades tyvärr av alltför tidig utläsning.”

John Bark, designer och publicist.

Den-mentala-orgasmen

”Vilken fantastisk bok! Äntligen någon som vågar avslöja det vi alla innerst inne har misstänkt krävs av en framgångsrik kreatör. Jag ser fram emot att genast ta risker, vara optimist och framför allt sluta tänka.”

Pia Forsberg, grafisk formgivare och rektor Forsbergs Skola

 

”En ren njutning. Boken ger förhoppningsvis den där lilla extra puffen som människor behöver för att våga överskrida den gräns som de dragit kring sig. Den träffar mitt i prick: den är fylld av aha-upplevelser och sätter fingret på det jag själv tycker är väsentligt. På samma gång förmedlar den igenkännandets glädje och nyhetens behag!”

Maya Eizin Öijer, konstnär

 .

Publiceras här efter hand…